CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den originale energibar Den originale energibar
Forkæl dig selv med en original engelsk mintcake fra Lake District der populært også kaldes Mint Kingdom. Den originale energibar

Næsten dagligt bombarderes vi med nye energibarer, der lover en hel masse, ikke mindst på det ernæringsmæssige men som når tænderne sættes i det, smager lidt som en kemikaliefabrik. Det er naturligvis sat på sat på spidsen, men hånden på hjertet hvorfor dog udsætte dig selv for den slags industri fremstillede produkter, når du efter velfortjent cykeldåd, eller undervejs trænger til en lille pause og vil forkæle dig selv lidt. Producenteren af disse såkaldtre energi produkter gør et stort nummer ud af at vi som forbruger skal have dårlig samvittighed over at spise noget sødt, og som så meget andet her i verden, alt med måde…

Romneys Mint Cake faldt vi over i forbindelse med det lille forsøg med 1×12 kittet fra Ratio. Inde i kittet lå en hvid Romney Mint Cake Bar tænkt som opkvikker hvis konverteringen ud i DIY finmekanik skulle lave knuder.

Vi klarede opgaven med kaffe, men efterfølgende røg den lille bar i styrtasken som opkvikker på cykelturen. White Mintcake minder sødmemæssigt om en druesukker tablet. Altså lidt af et sukker boost og sikker ikke alles smag. Dog har den mere konsistens og smag af mint end en ren sukkertablet.

Romney’s har et stort udvalgt af andre produkter så der er rigeligt for dem som vil prøve noget alternativ cykelenergi. Det er muligt at handle online.

Er du mere til alkohol end kager og er lidt af en. skabscykelalkoholiker, findes der fra samme område Kendal Mint Cake Vodka :o)

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN