CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den nye T Line fra Brompton varsler nye tider for den ikoniske foldecykel Den nye T Line fra Brompton varsler nye tider for den ikoniske foldecykel
Brompton´s nye T Line er fuldstændig redesignet i titanium og kulfiber med en vægt på kun 7.45 kg Den nye T Line fra Brompton varsler nye tider for den ikoniske foldecykel

For alle Bromtonauter er den nye T line alt det de har drømt om i mange år.  Ud over at være helt i titanium og deres hidtil letteste, inkorporerer den, en række for Brompton, nye teknologier, der varsler markante produktændringer for den ikoniske foldecykel i fremtiden.

Brompton har altid sværget til stål  som stelmateriale, suppleret med forgaffel, saddelpind og bagstel i titanium for deres hidtidige topmodel. Læs test her. Cyklens grundkonstruktion og foldeprincip er uændret gennem 40 år og trods adskellige forsøg fra konkurenterne aldrig rigtig overgået.

Nothing folds like this Brompton, not even other Bromptons

Med den nye T-line går de All-In på titanium sammen med en række andre nyskabelser. T-Line har været undervejs i næsten tre år og er nok den meste markante ændring på den ikoniske foldecykel siden firmaets start i 1976. Læs historien om Brompton her.

Stellet er designet og bygget i England i samarbejde med et firma i Sheiffield.  Stellet produceres her og sende herefter til deres nye fabrik i London hvor alt bliver samlet.  Ingen fjernøst produktion her. Med en vægt på 7,45 kg er den deres hidtil letteste model og 37 % lettere end deres stålmodel.  Den kan klare ryttervægt op til 110 kg og i modsætning til mange andre High End titaniums cykler er den konstrueret til hårdhændet daglig brug. Med skærme vejer den stadig kun 8 kg.

Ud over selve stellet  har den fået en række komponenter i kulfiber, alle konstrueret specifikt af Brompton til Brompton, kranksæt, metal forstærket saddelpind og forgaffel,  Herudover har den fået en ny kun 60 gram let bagskifter.

Alt er redesignet,  kun bremserne er bibeholdt fra den originale Brompton, alt andet er ændret og modificeret.  Se Bromton T Line præsentationen her

Den nye T-Line bliver naturligvis ikke billig og vil i første omgang kun være begrænset tilgængelig gennem Brompton Junction shops i London, New York, Shanghai, Singapore og Paris. Den nye T-Line kommer i 4 udstyrs varianter med et eller 4 gear. Priserne starter fra omkring de kr. 33.000,-   Men så får du også en af de absolut letteste brugbare og gennemtestede foldecykler på markedet.

Link

CYKELPORTALEN