CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nu ruller cykelsportsmessen igen. For tredje år i træk sætter alle cykelryttere og motionister hinanden stævne i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Den 13. og...

Nu ruller cykelsportsmessen igen. For tredje år i træk sætter alle cykelryttere og motionister hinanden stævne i Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Den 13. og 14. november slår Cykelsportsmessen dørene op, og messen er vokset nærmest eksplosivt i både omfang og forhåndsinteresse.

  • Meget større areal end sidste år – ialt 4.500 m2
  • Oplev et kæmpe udvalg af cykler og udstyr – gratis adgang
  • 400 m2 MTB-bane kan i år prøves gratis på messen
  • Team Saxo Bank møder op med teambil og cykler
  • World Cycling Game kommer med Tour de France spil

“Vi bruger tre haller og næsten 4.500 m2,” fortæller Jan Marker, messearrangør og direktør for Marker Scandinavia. “Målet er at nå 10.000 gæster, og chancerne er gode, for vi har langt flere udstillere, og der er gratis adgang. I år har vi også gjort et scoop ved at få Team Saxo Bank til at præsentere deres teambil og cykler, samtidig med at de kommer med attraktive tilbud på et stort udvalg af deres merchandise.”

Prøv en mountainbike på stedet

Et andet nyt tiltag er lige så enkelt, som det er populært: Man kan nemlig komme til at prøve hotte mountainbikes af på en bane. Kvit og frit.

“Både landevejscykler og mountainbikes bliver stadigt mere populære, og derfor ser vi frem til, at vores messegæster kan teste mountainbikes og få et rigtigt adrenalinsus.” fortæller Jan Marker.

Se alle de store mærker ét sted

Arrangørerne har oplevet stor opbakning blandt danske forhandlere og importører, og derfor er en overvejende del af de største mærker også repræsenterede. Cykelentusiaster kan derfor få et totalt overblik, før der skal investeres til næste sæson. Derudover får de besøgende mulighed for at få kyndig information om træning, sund livsstil samt gode forslag til en kommende cykelrejse.

Folkene fra Team Rynkeby kommer således forbi og fortæller om deres arbejde for kræftramte børn. Og eventyreren Nicolai Bangsgaard fortæller om sin cykeltur jorden rundt. Det tog ham fire år og blev til i alt 62.000 kilometer.

“Uanset ambitioner for det kommende år, bliver der et væld af oplevelser for alle gæster, og udover en mængde gode tilbud, vil der også være en del konkurrencer på de respektive stande.” fortæller Jan Marker.

Åbningstiderne er lørdag den 13. november kl. 10-17 og søndag den 14. november kl. 10-16.  Der er gratis adgang.

Læs og se mere på:
www.cykelsportmessen.dk

CYKELPORTALEN