CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En frostklar og snedækket februar 2010 dag krydserede  Antropolog Nicolai Bangsgaard atter den danske grænse after at have cyklet jorden rundt.    Hans tur må...

En frostklar og snedækket februar 2010 dag krydserede  Antropolog Nicolai Bangsgaard atter den danske grænse after at have cyklet jorden rundt.    Hans tur må siges at være lidt af en bedrift.  62.180 km på 1.413 dage.  53 lande og flere hundrere tusinde billeder blev det til.

Nicolai afholder i øjeblikket en række fordrag rundt om i landet.  Jeg havde fornøjelsen at se og høre hans foredrag og kan absolut anbefalede det.  
Nicolai er en fantastisk god fotograf og fortæller.

 Foredraget er centreret omkring billeder, film og lydmateriale krydret med egne beretninger.  Det er fortalt med engagemnent, nærværd og ikke mindst menneskelig indsigt.  Flere gange undevejs sad jeg med en stor klump i halsen når der blev vist billeder fra verdensdele hvor jeg selv har cyklet. Det vakte rigtige turcyklist følelser til live igen.

Alle burde mindst en gang i deres liv opleve verden fra en turcykel, det kan slet ikke sammenlignes med andre turistformer.   

Gå ind på hans hjemmeside og se hvornår det næste foredrag er i nærheden af dig eller book ham til dit/jeres helt eget arangement.   

Link

CYKELPORTALEN