CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelsko fra Café Du Cycliste Cykelsko fra Café Du Cycliste
Nyeste produkt fra det franske cykeltøjsmærke forener den klassiske vandresko med en cykelsko. Cykelsko fra Café Du Cycliste

Café du Cycliste skylder sit navn og etos til en lille café i Nices bagland. Et sted, der på skift var et post-ride stop og et pre-ride mødested for cyklister i alle klasser. De seneste 13 år har de udviklet og producerer cykeltøj der kombinerer solid, teknisk ekspertise med moderne Côte d’Azur-æstetik og branded  er et af tidens mest hippe cykeltøjs mærker på lige fod med Rapha, ikke mindst blandt gravel og bikepacking cyklister, der gerne vil ligne et mode ikon på cykel.

Outlands er en nye allround cykelsko med noget så “gammeldags” som snørebånd

Outlands ligner mere en vandresko end en cykelsko. Og det er helt bevist. Det skal være en cykelsko til andet end bare at cykle i og som også vil gøre sig godt på stenbroen. Med en æstetik inspireret af vandresko, fanges Café du Cycliste out-there-ånden perfekt med dette design.

Skoen kombinerer en læderoverdel med en carbon-mellemsål og en gummi ydersål for optimal komfort, stabilitet og kraftoverførsel. Skoen vejer kun 370 gram (st 43) og kan bruges til alle former for cykling.

Link

 

 

CYKELPORTALEN