CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelmessen i Vejle kan i år fejre 25 års jubilæum.  Traditionen tro var Cykelportalen på pletten for at tage pulsen på den danske cykelbranche....

Cykelmessen i Vejle kan i år fejre 25 års jubilæum.  Traditionen tro var Cykelportalen på pletten for at tage pulsen på den danske cykelbranche.  Vil du selv se og røre de mange nye produkter, er muligheden der lørdag den 6 oktober hvor messen holder åbent for publikum fra kl. 9 -17.  De næste par dage præsenterer vi nogle af de mange nyheder. Du kan også tage et kik i vores billedgalleri fra messen her


Whytebikes
Phil Whyte er oprindelig ophavsmand til Marin Bikes, men har nu sit helt eget cykelmærke.  Whyte har fået fremragende anmeldelser specielt i hjemlandet USA og primært for deres mountainbikes. Nu er mærket repræsenteret i Danmark. Foruden mountainbikes tæller programmet også sportscykler.
222Cycles 

MacTronic
Er et nyt polsk cykellygtemærke. Alle lygterne er godkendt efter de nye skærpede danske krav. Fås i to versioner til almindelige batterieer og til genopladelige batterier.
Lakuda 

Biknd Helium
Vi har tidligere omtalt den geniale Bike Helium cykelkuffert, som nu endelig har fundet vej til det danske marked. Til en pris af 4200 kr ligger den i den høje ende men der er også tale om en helt unik cykeltaske som forener det bedste fra to verdener. Den bløde taskes lethed og kompakthedmed hardcasens beskyttelse her iform af et par oppustlige puder.
Outdoor Exstreme Sports 

Olympia
Olympia er en af de første cykelmærker i Danmark der allerede nu kan leverer mountainbikes i den nye størrelse 650B eller 27,5.  Olympia tror så meget på den nye standard at deres 26″ modeller i fremtiden helt udgår.
Bike Italia 

BKool
er en ny indendørs cykeltræner til en meget konkurrence dygtig pris på kr. 3695,-  Som konkurrenterne kan man også træne mod andre online.
CycleServiceNordic

MyCycleBox
En smart cykelboks, hvor du kan opbevare din cykelhjelm, taske, handsker, regnslag, lygter, indkøb m.m. Boksen kan aflåses og er udført i et materiale der kan modstå slag og stød.
Plast1 

Flere nyheder imorgen

Link

CYKELPORTALEN