CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Jeg rejser ofte og har altid undret mig over mine medcyklister slæbende rundt  med tonstunge cykelkasser til transport af deres kæreste eje. Selv har...

Jeg rejser ofte og har altid undret mig over mine medcyklister slæbende rundt  med tonstunge cykelkasser til transport af deres kæreste eje. Selv har jeg forlængst konverteret til en foldecykel, men det er en anden historie.  Biknd er den første cykeltransportkasse jeg har set i årevis som gør tingene på en mere fikst måde, hvis man absolut skal have sin “rigtige cykel sikkert frem”.

Biknd Helim er en blød taske, der kan pakkes sammen og ikke vejer særligt meget når den ikke er i brug.  Som beskyttelse af ramme og hjul benyttes ganske almindelig luft som pumpes i efter behov.

Tasken er forstærket med en fast bund og endestykke. Den kan rumme en racerramme inkl 4 hjul og selv de nye 29er mountainbikes er der også plads til.
Og der er ingen grund til bekymring. Lufttrykket i lastrummet på alle moderne fly har samme tryk som i kabinen, så der sker intet og tasken er beskyttes af en 1200 denier polyester, der sikrer at der skal endog meget voldsomme midler til for at prikke hul i den.

En smart og anderledes løsning  som fortjener en større udbredelse både for dig og for flypersonalet som skal laste den.  Biknd vil gerne i kontakt med interesserede forhandlere og distributører.
Prisen i USA er 600 $

Link

CYKELPORTALEN