CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykel- og Lysproducent indgår samarbejde Cykel- og Lysproducent indgår samarbejde
Scott Sports nye Silence EVO Bike er en REN designet systemløsning med bæltedrev og integreret lys fra Spanninga Cykel- og Lysproducent indgår samarbejde

scott-sports-evo-04

I årevis har vi her på cykelportalen slået på tromme for ordentlige cykler til dagligdagscyklisten, hvor de tekniske løsninger og designet går op i en  højere enhed. Danske Biomega var blandt de første til at se “lyset” og Tyske Canyon viste med deres Commuter at konceptet kan og bør kunne nå bredere ud.  Selv Ikea er på banen med deres bud som prismæssigt når bunden og gør det muligt for ALLE at kunne få en vedligeholdesfri cykel. Vi har planer om en langtidstest af deres cykel og anhænger i løbet af foråret for at se om den kan klare distancen. Naturligvis kan de øvrige store spillere ikke sidde denne udvikling overhørig, så nu kaster endnu en af dem sig ud i kampen om de vedligeholdesfri og designmæssigt beviste køberes gunst.

scott-sports-evo-01

Scott Sports nye  Silence EVO er toppen af kransekagen i deres serie af dagligdagscykler med en udbygget systemintegration heriblandt det integrerede lys i frempinden som er udviklet i samarbejde med hollandske Spanninga. Spanninga er en stor hollandsk lysproducent der udvikler og producerer lygter i alle udførsler både under eget navn og som OEM leverandør. Integreret lys er langtfra noget nyt men vi ser det på flere og flere cykler, hvis formål det er at gøre det så let som muligt at være cyklist i dagligdagen.

scott-sports-evo-03

Lygten er fast vinklet og med indirekte lys så den ikke blænder modkørende, efter den tyske standard  Når vi altid nævner den tyske standard for cykellys StvZO er det fordi den er Europas strengeste og sætter normen. Størsteparten af det cykellys som sælges i DK ville dumpe stort hvis de skulle opfylde den. Lygten fødes naturligvis af en dynamo så glem alt om batterier og genopladning.

Ud over lyset har cyklen bæltedrev som i årevis har vist deres værd med hidtil har været temmelig dyrt.  Integreret bagagebærer , skærme og holder til Abus Bordo låsen er andre elementer I den gennemtænkte konstruktion. Serien består af 9 modeller i forskellige prisklasser og med forskelligt udstyr.

Link

CYKELPORTALEN