CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny cykel fra IKEA Ny cykel fra IKEA
Den svenske møbelkoncern har netop løftet sløret for nye cykelprodukter på Democratic Design Days in Zürich. Pris og udstyrsmæssigt bliver det lidt af en... Ny cykel fra IKEA

 

Den svenske møbelgigant IKEA er ikke ukendt ud i cykler. For to år siden, blev lanceret en prøveballon iform af en el-cykel i Østrig.  På Democratic Design Days in Zürich i forrige uge, kunne koncernens svenske chefdesigner Marcus Engmann for første gang vise Ikeas nye cykelprejekt.

“En cykel er godt for helbredet, så hvorfor så indbygge en motor” sagde Engmann ved sin præsentation i Zürich. Som passioneret cyklist, præsenterede han sin vision til en cykel som kan betales af alle.

Ikea-Cykel

Resultatet er en bycykel med ramme i aluminium, udstyret med Gates bæltedrev, automatgear og skivebremser. Hertil kommer forskelligt tilbehør som kurve og tasker og en cykelanhænger til de store indkøb. Dette tilbehør er maningen skal være en integeret del af hele Ikeas program. Endnu har produktet ikke fået noget navn og lanceringstispunkt er endnu ukendt. Prisen forventes at blive godt det halve af hvad en tilsvarende cykel koster fra en af de traditionelle cykelproducenter. Så der er for alvor lagt i kakkelovnen til mere priskrig på cykelmarkedet, noget som i sidste ende kommer forbrugeren til gode.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN