CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

CYCLINGWORLD AWARDS 2023 CYCLINGWORLD AWARDS 2023
Cycling World Dusseldorf skyder cykelsæsonnen 2023 igang med at uddele priser til de bedste cykelprodukter indenfor 6 kategorier... CYCLINGWORLD AWARDS 2023

Den i Dusseldorf afholdte Cycling World Europe messe der i år løber af stablen om små 8 uger, skyder 2023 sæsonnen igang med at finde de bedste cykelprodukter indenfor 6 kategorier.

Deadline for at deltage i konkurrancen er fredag den 27 januar 2023.  Læs mere om Cycling World Europa Awards og tilmelding her

Også i 2023 vil Cycling World Europe præmiere de bedste cykler og produkter med deres meget populære CYCLINGWORLD EUROPE Awards. Derfor har de lavet seks forskellige kategorier. Fire af dem er kun forbeholdt cykler: Bedste ladcykel, bedste elcykel, bedste racercykel og bedste bycykel.

I kategorierne Cargo, Race og Urban vil forslag med “E” og uden “E” blive accepteret. Prisen for bedste e-cykel er naturligvis kun forbeholdt e-cykler og pedelecs. Ud over “kun-cykel-kategorierne” er der yderligere to.

På den ene side er det prisen “Bedste teknologi”. Beregnet til produkter med en meget teknisk og innovativ karakter som elektroniske komponenter, computere, apps eller platforme. På den anden side er det “Bedste Design”-prisen, der naturligvis udvælger det bedste produktdesign af et produkt, som ikke er en cykel i sig selv, men noget andet fra cykelverdenen.

 

Det er muligt at indsende sit produkt til og med den 27 januar 2023. Online afstemningen som er åben for alle løber fra den 1 februar kl 18.00 til den 28 februar kl 22.00.

De præmierede produkter bliver udstillet på selve messen som løber fra fredag den 10 marts til søndag den 12 marts.  Messen forventer mellem 4 og 500 udstillere. Du kan læse vores reportage fra sidste års messe her.

Link

 

CYKELPORTALEN