CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale Topstone Carbon Lefty Cannondale Topstone Carbon Lefty
Cannondales Topstone gravelbike kommer i nye udgaver med Lefty forgaffel og som eGravelbike. Cannondale Topstone Carbon Lefty

Cannondale Topstone fik stor ros med på vejen af de fleste anmeldere, da den blev lanceret sidste år. (læs vores test her) Nu går Cannondale skridtet videre og lancerer den i to nye udgaver, med en helt ny Lefty Oliver fjederforgaffel samt en elektrisk NEO udgave.

Ingen tvivl om at Cannondale Topstone Lefty skal løfte arven fra den legendariske Slate som  kom på markedet for næsten frem år siden, men som  vi stadig anser for en af de bedre gravelbikes (læs vores test her).

Hvor de fleste andre brands laver en rammegeometri der kan bruges både med 650B og 700C hjulsæt, går Cannondale anderledes radikalt til værks med den nye Topstone Lefty der udelukkende er til 650B hjul. Byggende på den samme Topstone ramme med Kingpin bagaffjedringssystemet har den fået en ny Lefty forgaffel. En fin detajle er at rammen har fået triple beslag på skrårammen hvilket giver mulighed for montering af det nye Dynaplug Tool.

Lefty Oliver
Den helt nye Lefty Oliver forgaffel, er med sine 1340 gram i kulfiber versionen den letteste på markedet. Den har 30 mm progressiv affjedring hvilket betyder at fjedermodstanden bliver kraftigere jo længere den nærmer sig sit maksimum, så du i praksis aldrig vil opleve at den banker helt i bund. En smart detajle er en klik aftagbar skivebremse når forhjulet skal af.

Cannondale Topstone NEO er i princippet den samme Topstone ramme men med indbygget Bosch centermotor.  Den fås i en 650B udgave med Lefty forgaflen og en 700 C udgave med en fast forgaffel.

 

Prismæssigt kommer de fire Topstone Lefty udgaver til at ligge mellem kr. 28.495,- og kr. 56.245,- mens Topstone Lefty NEO fire modeller ligger mellem kr. 33.454,- og kr. 67.495,-

Link

 

CYKELPORTALEN