CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cannondale strømliner deres tilbehør Cannondale strømliner deres tilbehør
Cannondale har altid haft et omfattende tilbehørsprogram der for den nye sæson byder på masser af kreative løsninger. Cannondale strømliner deres tilbehør

Cannondale-Pump-02
Cannondale har sideløbende med deres mange cykler altid haft et meget omfattende tilbehørsprogram.  Nick Larsen er ny kreativ direktør for Cycling Sport Groups P&A (Parts og Accesories) Han er nok mest kendt for det nye engelske tilbehørsmærke Fabric der nu er kommet under Cycling Sports Groups vinger.  Derfor smitter flere af hans ideer også af på Cannondales tilbehørsprogrem som for 2016 er blevet mere strømlinet.

Cannondale-Cypher-Aero-03Cypher Aero
er en nye Aero landevejshjelm som griber problematikken an på en lidt anden måde. I princippet er der tale om en almindelig hjelm med ventilationshuller men med et aftageligt visir til når vindmodstanden skal reduceres, eller du bare cykler på en kold dag. Selve hjelmen er en to lags inmouldhjelm med en særlig struktur som gør den ekstra stærk mod stød og da de to lag er bundet sammen på en særlig måde. Selve aero viseret klikkes let af og på og fylder ikke mere end at man kan have det i en lomme eller saddeltaske. Hjelmen komnmer i flere farver og fire størrelser.

Cannondale-Pump-01

Airport Carry On
er en fullsize fodpumpe der kan klappes sammen så den fylder mindre i kufferten eller bilen.  Den kan pumpe op til 160 psi og er monteret med Cannondale smarte multifunktions ventilhoved.

Cannondale--Airspeed-Dually

Airspeed Dually
er en kombinationspumpe lige til at have i lommen eller på cykelstellet. Den har et dobbelkammersystem så man både kan pumpe dæk men også højtrykskamre på fejderforgafler helt op til 300 psi.

Cannondfale-Accesories

Bumper Airlight
Et par smarte små lygter der kan fungere både som for eller baglys. Lige til at have i lommen som nødlygte eller som lys i byen. Brændtiden er 150 timer. Vægt 27 gram

Cannondale-Gages

Nylon SSR Gage
Igen en af Nick Larsen smarte løsninger. Ved at udforme flaskeholdern i to forskellige materialer kan man både optimere mht til styrke og bevægelighed samt let udskifte den ene del til en anden farve. Flaskeholderen fås både til højre og venstre sideværst indsætning af flasken.

Link

 

CYKELPORTALEN