CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

C.B.T Grak C.B.T Grak
C.B.T Italia, vi tidligere har omtalt , er igang med en større nord europæisk offensiv. Deres omfattende program af cykler både med og uden... C.B.T Grak

C.B.T Italia, vi tidligere har omtalt , er igang med en større nord europæisk offensiv. Deres omfattende program af cykler både med og uden motor suppleres nu med en helt ny gravel model kaldet GRAK.

Grak er en ny italiensk fuldblods gravel cykel i kulfiber fra C.B.T Italia

C.B.T. Italia har annonceret lanceringen på det europæiske marked af sin nye gravel cykel med kulfiberstel: GRAK. Et stilfuldt produkt med slyngede rør og integrerede kabler, til en cykel, der søger at give komfort til cyklisten, uden at overse ydeevnen, signaturtrækket for alle C.B.T. Italia cykler.

Agilitet og komfort
Cyklen har fremragende køreegenskaber og håndtering, samt præcision i kurvekontrol, hvilket gør den behagelig også for mindre rutinerede ryttere, når det kommer til grus disciplinen. Formerne og sektionerne af rørene er designet til at afbøde stresset fra det ujævne terræn  og gøre cykeloplevelsen mere rolig. De vedtagne løsninger sigter mod at fremme udledning og vibrations absorbering gennem det specielle rammedesign og kulfiber orienteringen. Resultatet er en cykel, der er behagelig at køre på, og som giver stabilitet og en følelse af sikkerhed også i kritiske situationer. Positionen på selve sadlen er designet til at give ryg og nakke mulighed for at slappe mere af og dermed være behagelig selv over lange afstande.

Kulfiberramme for “udholdenhed på grusvejen
Takket være dens egenskaber kan Grak beskrives som “dirt road endurance”, en kombination fra begge cykel disipliner. Cyklen kommer også med beslag, for at give den største for bikepacking.
Den har en T700 UD-HM carbon monocoque-ramme, aerodynamiske profiler og er Kevlar-forstærket i de områder, der er mest udsat for stress.
Den vejer kun 9.250 kg i størrelse 52. Grak er derfor en af ​​de bedste cykler fremstillet af det Cuneo-baserede italienske firma. Den kan være adræt og hurtig, men cyklisten kan stadig nyde at køre på jordstier, og på ujævne vejbelægninger.

Udstyr

  • Effektive 160 mm SRAM Centerline 2P skivebremser sammen med 700x40C Continental Terra Trail-rør garanterer sikkerhed ved bremsning på enhver type terræn.
  • Cyklen er suppleret med SRAM gruppesættet og mange italienske komponenter: Deda Gera Alloy styr, Deda sæderør og sadelpind, Selle Italia Model X sadel, Fulcrum Rapid Red 900 hjul.
  • Fås også som løst rammekit
  • Cyklen fås i 5 forskellige størrelser,  fra 45 til 56; geometrierne suppleres af størrelserne 49, 52 og 54.
  • Priserne på de to versioner (den ene med SRAM Apex 1 HRD-gruppesættet og den anden med SRAM Rival 1 HRD) varierer fra 3.110,00 til 3.320,00 €.
  • Udover hele cykelmuligheden er GRAK også tilgængelig som stelkit, som inkluderer gaffel, headset og shims til 1.499 €.
  • Grak kan købes på ethvert CBT Italia salgssted; for information, kontakt info@cbtitalia.com

Vi er det næste medie i rækken til at teste cyklen, der hvis alt går after planen, skulle lande her i løbet af et par uger, så stay tuned for italiensk fuldblods gravel.

Link

CYKELPORTALEN