CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

C.B.T Italia C.B.T Italia
Italiensk cykelbrand entrerer det Skandinaviske marked C.B.T Italia

C.B.T  er forkortelsen for “Costruzione Biciclette Tardivo”, og blev først grundlagt i midten af ​​1950’erne i Cuneo, i det nordvestlige Italien, af Giovanni Tardivo, en grossist og distributør af cykel- og motorcykeldele.

C.B.T Italia vil fremover øge sin tilstedeværelse på det Skandinaviske Marked

I begyndelsen af ​​1970’erne udvidede mærket sit forretningsområde og markerede starten på produktionen af ​​cykler og stel. I starten af det nye årtusinde lancerede C.B.T Italia  de første avancerede High-End cykler på markedet, der harmonisk kombinerer nye carbonrammer og aluminiumskomponenter. Produkternes fortræffelighed gav dem en sejr i Tour de France Femmes i 2002.

Virksomhedens politik er forblevet den samme over tid, selv med virksomhedens indtog i verden af ​​el-cykler: få stykker produceret, meget høj kvalitet, førstevalgsmaterialer og innovative teknologier, der betjener markedssegmentet med høje og specifikke behov.

C.B.T. Italias el-cykler er for eksempel en ægte italiensk juvel, der starter med batteriet. Virksomheden bruger et batteri, der er fuldstændig designet og fremstillet i Italien. Det har en effekt på 430 W/h effektiv, hvilket medfører utallige fordele, såsom ikke at kræve noget ekstra batteri, selv for ekstraordinære kilometertal og højdeforskelle. Batteriet kan nemt fjernes på få sekunder, og det kan derfor genoplades overalt, hvor der er en stikkontakt, ligesom enhver mobiltelefon.

Cyklerne inkluderer også et smart-ur, der følger med cyklen, som giver motoren information om rytterens puls og dermed styrer outputtet, sammen med en mikro-USB-port til at oplade din telefon.

Desuden er C.B.T. E-Bike app giver dig mulighed for at justere motorassistancen baseret ikke kun på tre eller fem forskellige udgange, men også på din puls. Eller for dem, der bor i bakkede eller bjergrige områder, baseret på vejstigningen takket være cyklens integrerede gyroskop.

Men også cykler uden motor er i højsædet. Deres første gravel model GRAK er nu klar.  En fuld carbon model der udbydes både som komplet cykel eller løst stel i fem forskellige størrelser. I udstyrsopsætning med SRAM Apex vejer en komplet cykel 9.25 kg.

Vi har været i dialog med C:B.T Italia omkring test af nogle af deres cykler som de lover er muligt i deres presse meddelser, så vi håber det lykkedes, selvom der er mange om budet.

Link

 

CYKELPORTALEN