CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Bryton Rider S500 Bryton Rider S500
Ny Rider S500 GPS med Google Voice kontrol og en imponerende batterikapacitet Bryton Rider S500

Bryton Sport hidtidige topmodel Rider 750 vi tidligere har testet har fået følgeskab af en ny lidt mindre model men med endnu flere funktioner, herunder Google Voice kontrol og en imponerende høj batterikapacitet.

Med op til 24 timers batteritid og flere funktioner samt en lavere pris, er den nye Rider S500 en alvorlig konkurrent til Garmin Edge 530 og Wahoo Bolt.

Den har  2.4″ touch screen med en opløsning på  240 x 400 pixels og grafisk bruger interface. Den kan programmeres til  “Advanced Training” i Bryton Active appen.  Den har 12 datafelter som kan individuek konfigureres.  For bjergrige cyklister har den en grafisk Climb Challenge visning.

Den er D-Fly kompatibel og kan forudsige FTP og  MPA- Den har  ANT + FE-C Smart Trainer Control og indbygget Open Street Maps.

Den understøtter Bike Radar med de gængse tredieparts produkter.  E-Bike support som bl.a betyder at den lan vise batteriniveau på Shimano STEPS motorsystemer.

Trådløs rytteroverførsel via  Bluetooth og en batteritid på op til 24 timer, en værdi som er næsten 10 timere mere end de nærmeste konkurrenter.  Det gør den velegnet til Bikepackingture over flere dages varighed uden mulighed for opladning.

Den understøtter GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS satelliter.  Vægten er kun 87 gram og som noget nyt kan holderen på undersiden udskiftes via fire skuer hvis den knækker.

Den nye Bryton Rider S500 kommer i to tilbehørs udgaver startende med priser på omkring kr. 2.229,-

Bryton forhandles blandt udvalgte forhandlere rundt om i Danmark. Kik nærmere på Bryton Sports hjemmeside og find dem her.

Link

 

 

CYKELPORTALEN