CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Brooks på vej med nyt multiværktøj Brooks på vej med nyt multiværktøj
Den kendte engelske cykelsaddel producent Brooks har netop løftet sløret for et kommende nyt produkt, et multiværktøj til baglommen eller saddeltasken.  I følge deres... Brooks på vej med nyt multiværktøj

Den kendte engelske cykelsaddel producent Brooks har netop løftet sløret for et kommende nyt produkt, et multiværktøj til baglommen eller saddeltasken.  I følge deres blog, er der tale om et værktøj med hele 21 funktioner, deraf navnet Brooks 21 Multitool.  Indtil videre er der kun frigivet nogle tekniske tegninger på produktet, men hvis ellers Brooks lever op til sin hidtidige standard, kan vi sikkert forvente os en multiværktøj i topklasse.

Multiværktøjet endelige udformning er kommet i stand ved tilbagemeldinger fra cykelglobetrottere som har fortalt hvad de mener et godt multiværktøj skal kunne. Desuden bygger nogle af funktionerne i værktøjet på et Brooks patent fra 1909.  Et tydeligt eksempel på at gamle ideer bestemt ikke er umoderne og uaktuelle.  Det endelige produkt vil blive officielt præsenteret på Eurobike i 2013.  

Link

CYKELPORTALEN