CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BROOKS CAMBIUM C17 LTD EDITION BROOKS CAMBIUM C17 LTD EDITION
Ny spændende saddel fra Brooks som forener vulkaniseret gummi med bomuld. BROOKS CAMBIUM C17 LTD EDITION

Brooks-Cambium-front

Tidligere på året løftede Brooks sløret for en nyudviklet saddel var på vej. Samtidig opfordrede man brugerene fra hele verden til at melde sig som testkører. De første 100 sadler blev revet væk og siden øget til 150.  Brooks har oprettet et blog hvor du kan læse testkørernes oplevelser med sadlen.

Brooks Cambium er en helt nyudviklet saddel i vulkaniseret naturgummi og bomuld som er bundet sammen af et tyndt lag af texstil fibre for at øge modstandskraften og den legendariske Brooks holdbarhed.  Den unikke, fleksible og vedligeholdelsesfri vandtætte top følger rytterens bevægelser og er samtidig komfortabel.
Brooks-Cambium-nose
For at fejre lanceringen af Cambium  har Brooks lavet en limited edition på 1000 stk af C17 og 200 stk af C17s speceilt udviklet til kvinder. Hver saddel bliver nummeret i fronten med et lille skilt.
Umiddelbart ser C17 ud til at være temmelig racerorienteret alene dømt ud fra formen, men dens geometri og dimensioner er nøje afstemt med den legendariske B17, en saddel vi tidligere har testet. Det betyder for brugeren tidsløs komfort km efter km.  For de mere sports orinterede cyklister kommer der senere på året en model C15 der er smallere og lettere.

Længde 283 mm
Bredde 162 mm
Højde 52 mm
Vægt  415 Gram

Brooks-Cambium-C17-top

C17s er en smule kortere end C17 tilpasset den kvindelige anatomi.  Du kan allerede nu reservere din sadlen til levering hen i efteråret. Prisen er godt 1200,- kroner.

Link

CYKELPORTALEN