CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC TwoStroke BMC TwoStroke
Race hardtail'en lever og har det godt. TwoStroke er en let og prisrimelig mountainbike fra alpelandet. BMC TwoStroke

BMC udviklingsfolk har taget udgangspunkt i deres fuldaffjedrede FourStroke design og udviklet den nye Two Stroke med baggrund i den.  Rammen fås i to udgaver aluminium og kulfiber og begge er lige velegnet til de daglige træningsture som til at cykle løb.

BMC har udviklet en ny tilgang til den klassiske XC geometri, hvor sikre og forudsigelige køreoplevelser er det primære. Twostroke er udviklet til at kunne angribe krævende HøjHastiheds og tekniske spor på grund af sin  67 grader kronrørsvinkel i kombination med en lang front, 100 mm vandring i forgaflen og 44 mm offset giver  godt greb og sikker styring Med forholdevis korte kædestag på 425 mm giver det rytteren masser af attack på de mest krævende stigninger, og den 75 graders saddelrørsvinkel placerer rytteren centralt på cyklen for bedst mulig vægt- og balancefordeling.

Naturligvis har TwoStroke også BMC kendte Tuned Compliance Concept (TCC) technology.Den nye  Twostroke udbydes i følgende modeller:
Twostroke 01 ONE, Twostroke 01 TWO, Twostroke 01 THREE, Twostroke 01 FOUR and Twostroke AL ONE and Twostroke AL TWO.
Sizes S, M, L, XL. Prisen ligger mellem godt 1.200 Euro for den billigste med stel i aluminium og 4.200 Euro for topmodellen i kulfiber.

Link

CYKELPORTALEN