CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BLK-TEC Cycles BLK-TEC Cycles
Bag en lille uanselig stand på Eurobike blev vist nogle meget lovende nye cykelprodukter. BLK-TEC Cycles

blktec02

Ofte forsvinder de mest spændende produkter i trængslen.  Sådan var det også på dette års Eurobike messe, hvor BLK-TEC Cycles havde en lille uanselig stand på det store udendørs område mellem messehallerne.  Det Taiwan baserede firma havde premiere på Taipei Cycle Show tidligere på året, men det var først på Eurobike at alle deres produkter blev præsenteret.

blktec06

BLK-Tec Cycles filosofi kan karakteriseres på tre områder, Kvalitet, holdbarhed og håndværk.  Dette kommer til udtryk i fire produktserier, hjulsæt, styr, frem-og saddelpinde. C1 er deres top kulfiber hjulsæt som vejer 1200 gram. Det har udskiftlige kulfiber eger. Indtil videre er det kun til lukkede ringe men der er versioner på vej til almindelig dæk og slange og til skivebremser. Fælgen er 25 mm bred og 45 mm høj. Prisen ligger på godt 3.000 dollars.  C4 er samme fælg men benytter almindelige Sapin eger C5 er bygget på et DT Swiss 240 nav.

blktec04

 

R3 er en frempind/styr kombination som er speciel ved at styret boltes fast direkte i frempinden. Kontrsuktionen er en fuld monoque og har en meget gennemtænkt intern kabelføring. Styret kommer i tre forskelioge berdder og frempinden i 5 forskellige længder. Frempinden har en særlig sandwich konstruktion.

blktec03

Endelig er der M2 frempinden som er opbygget på samme måde men til almindeligt styr.  Spændende at se om nogle fremsynede danske grossister/forhandlere tør binde af med produkterne i lille Dannevang.

Link

CYKELPORTALEN