CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danske Biomega var blandt de første til at kaste sig over cyklen som et designikon.  Men det var australske Mark Newson’ s MN01 som...


Danske Biomega var blandt de første til at kaste sig over cyklen som et designikon.  Men det var australske Mark Newson’ s MN01 som for alvor gjorde Biomega kendt på verdenskortet over banebrydende cykeldesign.

Nyeste kreation fra Biomega hedder LDN, hvilket er forkortelsen for London. Et navn som går i god tråd med Biomega øvrige modeller som bl. a tæller Amsterdam, Boston og Copenhagen.  Denne gang er det den engelske stjernedesigner Ross Lovegrove som har fået lov at udfolde sig  med sit organiske formsprog inspireret af naturens former.

Rammen er naturligvis som tidens trend forskriver i kulfiber, der er formet af mange lag af fibre for at skabe en stiv og letvægtsskal i ét stykke. Det grafiske udtryk er hentet fra et ønskeben. Hullet i rammen sænker vægten af cyklen men er samtidigt også en detalje, der muliggør ophængning på væggen for derved at spare plads på begrænset plads typisk i en by lejlighed.  Cyklen benytter et integreret og vedligeholdelsfri  kadantræk.
Pris og leveringstidspunkt er endnu ukendt

Link

CYKELPORTALEN