CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BESØG: Elcykler skal prøves BESØG: Elcykler skal prøves
Vi har besøgt den hollandske cykelkæde HelloRider som nu har fire butikker i Danmark. BESØG: Elcykler skal prøves

I takt med elcyklens stadig større udbredelse, er der opstået en ny type forretninger som udelukkende handler med elcykler.  Vi har besøgt en af dem HelloRider, der er et cykelmekka for elcykler.  HelloRider er en stor Hollands butikskæde grundlagt i 2009.  I 2017 solgte de således omkring 60.000 elcykler i hjemlandet. Deres mål for det skandinaviske marked i år er omkring de 14.000 cykler.

HelloRider blev etableret i Danmark for godt tre år siden og har idag butikker/showroom i de fire største byer; København, Århus, Odense og Ålborg.

Deres forretningsmodel er en kombination af show/demobutikker, et centralt distributions og klargøringslager, samt en dansk onlineportal som giver kunden flere muligheder for at handle på. I butikkerne findes democykler af alle de første modeller som alle kan prøvekøres. Når kunden har besluttet sig, findes i samråd med sælgeren den rette størrelse og udstyrspakke. Herefter sendes orden til distributionscenteret i Glostrup der klargører cyklen enten til levering i butikken eller direkte hjem til kundens bopælsadresse, typisk med en dags leveringstid. 

HelloRider udfører ikke selv service og reparation på cyklerne, men har indgået et samarbejde med 70 lokale cykelforhandlere i hele landet, så kunden hurtigt og bekvemt kan få ordnet sin cykel hvis der opstår problemer. Samtidig er det også med til at holde liv i de mindre cykelforretninger.

Cykelmærker
HelloRider har foruden deres egne hollandske mærker Victesse, Brinckers og Cortina brands som Cube, Walleräng, Stomer og BMC.  

Ud over elcykler supplerer de med et mindre udvalgt af almindlige pedaldrevne cykler, for som de siger, når konen køber en elcykel vil manden ofte gerne have en racercykel uden batterier.

BMC og Stromer er to nye brands HelloRider har taget ind i programmet. BMC er kendt for deres High End racercykler og mountainbikes, men har netop lanceret deres nye sporty og for en elcykel lette elcykel. Læs vores omtale her.

Schweiziske Stromer er et helt igennem egen udviklet High End elcykel hvor alt er udviklet af Stromer lige fra stel til motor. Prismæssigt ligger de i den dyre ende fra godt kr.30.000,- helt op til 80.000,- Vi vender tilbage med en test af en af deres nu for det danske marked aktuelle Speed Pedelec hvis maks hastighed på 45 km/t og enorme batteri kapacitet gør den til et alvorligt alternativ for super pendleren med et liv uden bil.

HelloRider holder stort Outlet udsalg denne weekend 14 til 16 september på deres centrallager i Glostrup, hvor det er muligt at opnå besparelser mellem 10 og 45% på deres varer. Yderligere information finder du på deres hjemmeside.

Link

 

CYKELPORTALEN