CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BMC Alpenchallenge AMP Cross BMC Alpenchallenge AMP Cross
BMC’ løfter nu sløret for en elektrificeret udgave af deres Mountainroad series. Alpenchallenge AMPlified. Den nye Alpenchallenge AMP Cross er en all day comfort... BMC Alpenchallenge AMP Cross

BMC’ løfter nu sløret for en elektrificeret udgave af deres Mountainroad series. Alpenchallenge AMPlified. Den nye Alpenchallenge AMP Cross er en all day comfort cykel som kan give lidt hjælp ude på sporet når det bliver mere tuff.

BMC er kendt for ikke at gå på kompromis, det gælder også for Alpenchallenge AMP Cross som er bygget omkring en letvægts kulfiberramme som har inkorporeret BMC’s Micro Travel Technology kendt fra deres hardtrail MTB og som giver 10mm damning i bagrammen. Motorsystemet er fra Shimano i kombination med en MTB gearing.

BMC Switzerland’s Senior Road Product Manager Mart Otten udtaler:
“Our Alpenchallenge AMP Cross is built for off-road adventures and is an incredibly versatile e-bike. Think of it as a touring bike with unlimited off-road capability. The well-thought-out specifications make it an ideal tool for daily rides, whether on local paths or unknown back-road terrain.”

Ved at benytte en Premium Carbon er den nye cykel en af de letteste elcykler på markedet. Kulfiber giver mulighed for at optimere de enkelte krav til ekstra styrke omkring de steder hvor motoren sidder uden at give afkald på hurtighed og manøvredygtighed.

MTT Micro-Suspension giver komfort og kontrol. Bagrammen er flydende ophængt gennem en dobbelt føring af kulfiber i kombination med en integreret XCell dæmper.

Den centrale placering af batteriet omkring saddelrøret giver en lav og mere naturlig balance og udligner den dynamiske ubalance et tungt batteri tilføjer. Det oplves som en cykel som er mere kvik i antrit og styring.

BMC’s særlige ICS cockpit har intern kabelføring samtidig med at det har sit helt eget look. Hjul og dæk er tilpasset elcyklens krav mht til belastning og slid.

Dn nye Alpenchallenge AMP Cross fås i to modeller: Alpenchallenge AMP Cross LTD og Alpenchallenge AMP Cross ONE i tre størrelser S, M og L.

Link

CYKELPORTALEN