CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Amerikanerne indtager Europa Amerikanerne indtager Europa
SeaOtter cykelfestivallen har premiere i weekenden i Costa Brava hovedstaden Girona Amerikanerne indtager Europa

Den amerikanske cykelfestival SeaOtter har i mange år været en af de mest betydende cykelfestivaller, hvor cykelsæsonnen skydes igang i den Califoniske foråsrsol i april måned, med alt i nyt udstyr og forskellige cykelløb åbne for alle.

I den kommende weekend 2 til 4 juni har den Europæiske udgave premiere i Den spanske by Girona et par timers transport nord for Barcelona. Festivallen er et af mange tiltag til at få cykel- og feriefolket til at få øjnene op for andre spanske områder end Solkysten, Middelhavsøerne og de Kanariske øer. SeaOtter er en cykelfestival med masser af cykelrelaterede aktiviter åben for ALLE.  I testzonen er der mulighed for at prøve over 300 forskellige cykler fra 23 forskellige cykelbrands på de forskellige testspor, bl.a en 4 km rute i området nord for byen.

Tæt på cykelstjernerne
Flere kendte internationale topathleter har meldt deres ankomst, som Tiago Ferreira, Hugo Drechou og Cedric Gracia, José Antonio Hermida, “Purito” Rodríguez, Pablo Rodriguez, David Valero, Clàudia Galicia og Fullana, for at nævne nogle blandt mange.

Over 3,000 registerede ryttere til de mange cykelløb
Over 3000 har allerede nu registeret sig til at deltage i en af de mange forskellige cykelturs aktivitete. Det er stadig muligt at tilmelde sig før start. Se mere i programmet.

Praktisk
Girona er let og billig at rejse til. Pris aggressive Ryanair sidder tungt på den direkte rute fra Billund, mens de knap så Monky Class orienterede flyselskaber har rigeligt med billige afgange til Barcelona fra København. Herfra er der fine togforbindelser til Girona hver time. Lad nu den udlejningsbil blive stående :o)

Girona er i sig selv en kulturel oplevelse, og minder på mange måder om Italiens Firenze, med antikke bygninger, smuk akitektur og spændende historie. Girona er en oplagt feriedestination også for cyklister.

Åbningstider
Fredag 2 Juni: fra 16.00 til 20.00
Lørdag 3 Juni: fra 9.00 til 20.00
Søndag 4 June: fra 9.00 til 15.00

Temperaturen i Girona er i øjeblikket mellem 28 og 30 grader :o)

Link

 

 

CYKELPORTALEN