CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sea Otter kommer til Europa Sea Otter kommer til Europa
Den kendte amerikanske cykelevent kommer næste år til Europa nærmere bestemt til det solbeskinnede Spanien. Sea Otter kommer til Europa

Sea Otter Classic har siden 1991 været en af de mest betydende cykelevents i USA.  Fra relativt beskedne kår har den udviklet sig til en international cykel begivenhed hvor både profesionelle og amatører kan prøve kræfter med forskellige cykeldisipliner. Sideløbende er der også en kæmpe udendørs cykeludstilling.

Med udgangspunkt i det amerikanske succes koncept søsættes nu den første europæiske udgave i juni måned 2017. Sea Otter Europe vil foregå i den spanske bye Girona i weekenden 2-4 juni.  Det endelige program ligger endnu ikke helt fast men der vil blive et stort udbud af både cykelsportsaktiviteter og cykelturisme aktiviteter i den solglade region. De besøgende får også rig lejlighed til at se de nyeste cykeltrends og produkter på den store udendørs Expo udstilling som allerede nu kan melde om usædvanlig mange forhånds reservationer fra branchen.

Festival aktiviteterne vil være opdelt mellem professionelle cykelløb såvel som amatør og familieløb. For nuværende tæller de Tour Girona, Tour Costa Brava og Pyrenæerne. Biking Point Girona International Catalan Cup, Pirinexus 360 Challenge, Scott Marathon, Trial Cup, Eliminator, Time Trial, BMX og Youth MTB Open, såvel som  MTB Ride og Cycle-Tourism Ride. Der er derfor rig mulighed for de besøgende til at opleve prøve kræfter med de skønne omgivelser. Et af hoved formålene med Sea Otter Europe er at gøre cykling almen tilgængelig for det store flertal. Det betyder øget fokus på familie og gruppe aktiviteter. Et godt eksempel er en 50-70 km tur i de omkring liggende skove, henvendt til cyklister på alle niveauer.

Arangørerne forventer op mod 20.000 besøgende. Læs mere om Sea Otter Europe på deres hjemmeside. Vi følger naturligvis op på dette nye spændende event fra det solbeskinnede Costa Brava. Vil du hellere til det solbeskinnede Californien afholdes Sea Otter Classic den 20-23 april 2017.

Link

 

 

CYKELPORTALEN