CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Alsidig gravelserie fra KTM Bikes Alsidig gravelserie fra KTM Bikes
Med Strada rammen tilbyder KTM en række gravel/touring cykler der vil kunne tilgodese en bred skare af cyklister. Alsidig gravelserie fra KTM Bikes

Allerede sidste år havde, vi på Eurobike Media Days, lejlighed til at stifte bekendskab med de nye 2020 cykler fra KTM-Bikes. Specielt den nye X-Strada vakte vores nysgerrighed.  Nu er de fire model varianter tilgængelige på markedet.

KTM X-Strada er en række økonomisk overkommelige Allroad cykler alle byggende på det samme triple buttede aluminiumsstel med nogle optisk ret  aparte løsninger omkring bagstag og forgaffel.  Forgaflen er i kulfiber og udstyremæssigt er serien monteret med forskellige udgaver ad den nye Shimano GRX gruppe (læs vores test af gruppen her) i henholdvis 2×10 og 2×11 gear setup.

Geometrien på rammen er optimeret til en fjederforgafel, hvilket kunne indikere at der er noget nyt spændende på vej fra KTM senere på året. Dækkene er en gammel kending i nye klæder, de netop testede 40 mm udgaver af Schwalbe G-One (læs vores test her) Rammestørrelser går fra 49 til 59 cm så der er rigtig gode muligheder for at kunne finde den mest optimale størrelse.  Specielt udgaven med dynamo lys, skærme og bagagebærer ser ud som et godt bud på en sporty dagligdagscykel, der kan klare alt fra stenbroen til en smut væk fra alfavej. Prismæssigt starter X-Strada ved omkring kr. 13.000,-

KTM Bikes lever desværre en lidt anonym tilværelse i Danmark, men der findes en lille håndfuld forhandlere af mærket. Du kan finde dem på KTM hjemmeside under KTM Dealers.

Link

CYKELPORTALEN