CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Allrounder fra Giant Allrounder fra Giant
På VeloBerlin viste Giant to nye varianter i deres ToughRoad serie... Allrounder fra Giant

 

Giant Toughroad blev lanceret sidste år som en turcykel med Flatbar styr og fuld for og bagbagagebærer udstyr. Nu har Giant, men med basis i deres  samme fine aluramme med vibrationsdæmpning, lanceret to modeller i deres X-Road serie med landevejsstyr, lidt smallere dæk. Henholdvis en model med x1 drivetrain fra SRAM minded Gravel og Bikepacking eller en mere landevejsorienteret model med x2 drivetrain.

Begge modeller bygger på den samme fine ALUXX SLR ramme med forgaffel i kulfiber og D-Fuse composite saddelpinden som er fjedrende fastspændt i rammen.  Topmodellen SLR GX0 er udstyret med SRAM APEX 1×11 og hydrauliske skivebremser. Lillesøster SLR GX1 er udstyret med en Shimano Tiagra 2×10 gruppe og  Giant egne hydrauliske skivebremser.

Rammen har monteret en beskyttelsesplade på undersiden af skrårøret som tager skidt og sten og beskytter kablerne.  Begge modeller fås i S, M, M/L, L, XL.  Dækkene er Giant egne Cross Cut 700 x 40 mm, men det er muligt at montere dæk med bredder helt op til 50 mm.  Prismæssigt ligger de to modleler mellem godt 11 og 14 kilokroner.

 

Link

 

 

 

 

CYKELPORTALEN