CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giant ToughRoad Giant ToughRoad
Cykeltouring sæsonnen står for døren. Her er et bud på en prisrimelig do it all road/off road turcykel til den eventyrlystne turcyklist. Giant ToughRoad

ToughRoad-SLR-1-JPOV_20150519_14867

Giant var blandt de første til at lancere en ny cykeltype Anyroad, der skulle udfylde hullet mellem landevejscykler og crosscykler. Denne cykeltype som populært går under navnet Gravelbike er nu ved at udvikle sig til den helt store trend blandt alle cykelproducenter.

Nu er Giant så på banen igen med deres ToughRoad som er en slags offroad turcykel. Udstyret med 700 C og kraftige dæk samt mulighed for montage af forskellige bagagebæresystemer, er den tænkt til den eventyrlystne turcyklist som gerne vil lidt væk fra alfavej.  Modellen kommer i to udgaver.

ToughRoad-SLR-1-Black-Red

ToughRoad SL1  
Topmodelen er udstyret med Gianst ALUXX SLR aluminiunsramme og D-Fuse kulfiber saddelpind. I kombination med en kulfiberforgaffel sikrer det en jævn og vibrationsdæmpende cykeloplevelse. Dobbeltbundede fælge sørger for at cyklen kan bære tung bagage uden problemer på de medfølgende bagagebærer både for og bag. 50 mm brede dæk, SRAM 10 speed gearsystem og Shimano hydrauliske skivebremser fuldender denne lækre turpakke.  SL1 fås i fire størrelser. Pris godt 9000 danske kroner.

ToughRoad-SLR-2-Black

ToughRoad SL2

Lillebror har samme ramme og forgaffel, men uden bagagebærer, for dem som foretrækker de nye taskesystemer der sættes direkte på rammen. Gearsystemet er Shimano Acera og mekaniske skivebremser. Også fire størrelser og en pris på godt 6000 kr.

Link

CYKELPORTALEN