CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hollandske AGU har begået en mindre genistreg med en cykelhjelm som ud over at beskytte hovedet også har en tydelig visuel sikkerhed i form...

Hollandske AGU har begået en mindre genistreg med en cykelhjelm som ud over at beskytte hovedet også har en tydelig visuel sikkerhed i form af en tydelig integreret lysstribe 360 grader rundt.

Lys på hjelmen er set før, men aldrig i en så integreret form hvor den er en naturlig del af hjelmen.   Hjelmen kan naturligvis bruges af alle som altid ønsker stor synlighed, men er først og fremmest tiltænkt de mange cyklister som har cyklen som dagligt transportmiddel, hvor stor synlighed i et ofte hektisk trafikalt miljø er vigtig.

Selve hjelmen er en InMold hjelm der er støbt ud i et stykke med AGU’s Detox og Keylock system, så den let tilpasses alle hovedstørrelser.    Den fås i to farver sort og hvid.  Den vejl. udsalgspris er kr. 849,-

Du kan læse mere om AGU nye repræsentation i Danmark her. AGU har centralt lager i Holland hvorfra alle varer distribueres direkte til forhandlerne inden for maximum  48 timer. 

Link

CYKELPORTALEN