CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den 1. marts startede AGU sin egen organisation op i Danmark. Ud over Benelux landene vil Danmark være det første marked, hvor AGU henvender...

Den 1. marts startede AGU sin egen organisation op i Danmark. Ud over Benelux landene vil Danmark være det første marked, hvor AGU henvender sig direkte til forhandlere. I de seneste år har AGU arbejded på det danske marked gennem Ole Ritter Import, men da det ikke længere er i overenstemmelse med AGUs internationale ambitioner, forventer AGU med dette nye og mere direkte tiltag, at indtage en væsentlig større markedsandel i Danmark.

For at øge markedsandelen i Danmark samt at styrke AGUs position på det danske marked har AGU ansat Hans Jørgen Hansen som sin danske repræsentant. Hans Jørgen har 15 års erfaring i den danske cykelbranche. AGU tilbyder de danske forhandlere en omfattende service med e-handel, der gør det muligt at bestille hele døgnet. AGU leverer direkte fra sit 15.000 kvadratmeter store computerstyrede højlager og sikrer via to holdskift at bestilte varer er fremme i Danmark indenfor 48 timer.

Læs og se mere om Agu her:

CYKELPORTALEN