CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fra København til Dusseldorf Fra København til Dusseldorf
Vi tager temperaturen på to af årets første cykelmesser Fra København til Dusseldorf

De store Europiske cykeludstillinger er langsomt på vej tilbage til det “nye normale” og Cykelportalen glæder sig til at besøge et udvalg af dem og berette nyheder fra de specielt mindre og nye brands for at inspirere  og udbrede kendskabet til andet end bare kæmpe brands, med mega budgetter som køber sig  al for megen medie og annonce opmærksomhed.

Weekendens Copenhagen Bike Show var for både arrangøren, udstillere og besøgende,  set med de store cykelbriller,  en positiv oplevelse, hvor der nærmest var trængsel i den forholdvis lille Øksnehal.  Selv siger arangøren  at der kikkede omkring 10.000 besøgende forbi over de to dage.

Cykelfilm Festivallen var et god ide, selvom ikke så mange fandt vejen forbi i det tilstødende konference center hvor der var mange fine visuelle oplevelser ud i det cykelvisuelle univers. Noget som er værd at huske på næste år hvis det gentager sig…

Messen er en skønsom blanding af de gamle kendte og stadig lidt støvede grossister og brands hovedsaglig danske, og en række nye passionerede cykel kometer, herunder rigtig mange udenlandske. Passion smitter…

For en gammel i gårde, nyhedshungrende reporter, på udkik efter det lidt anderledes, skulle der dog næsten sædvanen tro ledes med lys og lygte, men sådan er vilkårene når man har været i “gamet” i snart en menneskealder og har set det meste før. -Kejserens nye klær fornægter sig ikke naturligvis  afhængig af øjnene der ser, og mange fik sikkert en god oplevelse. Men hånden på hjertet der er sku’ for mange So Ein Ding Müssen Wir Aus Haben fremfor at finde sin egen lille niche.

 

Ikke desto mindre har vi valgt lidt i bunken af grå katte, som du kan læse mere om den kommende tid. Hvis du mener vi overså noget så skriv til os.

I disse dage har vi fundet vej til Cycling World Dusseldorf, som alene ud fra udstillerlisten lover godt for cykelnørden på udkik efter det lidt alternative hvor sjæl og passion ofte ikke fornægter sig.

Så stay tuned for flere nyheder med relation til de to udstillinger i den kommende tid.

Link

 

 

CYKELPORTALEN