CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Copenhagen Bike Show 2022 Copenhagen Bike Show 2022
Efter et par års ufrivillig pause er Copenhagen Bike Show klar til atter at slå dørene op i Øksnehallen i næste måned Copenhagen Bike Show 2022

 

Cykelmesser har haft det svært de senere år, mens pandemien har raseret, men nu ser der endelig ud til at være cykellys forude.  Den 12 -13 marts slår Copenhagen Bike Show atter dørene op i Øksnehallen.

Christian Ritter er som de tidligere år tovholder på messen. Klinger navnet bekendt er det ingen tilfældighed da han er søn af Ole Ritter.

Copehagen Bikes Show har siden starten været kendt for at tiltrække en række udenlandske nichebrands på lige fod med de store etablerede. I år er ingen undtagelse hvor godt 120 brands er repræsenteret, deraf mange af dem for første gang.

Messen løber af stablen i Øksnehallen den 12 – 13 marts og er åben fra 9.00 til 18.00 lørdag og 9.00 til 16.00 om søndagen. De to dage byder  på DM i E-Bike. Sideløbende er der også spændende cykel relaterede foredrag og udstillingen huser også Bicycle Film Festival der byder på en række spændende cyklistiske filmperler  heriblandt Jørgen Leths ikoniske  ”Stjernerne og vandbærerne”

For dem som ikke har mulighed for selv at besøge messen, vil Cykelportalens udsendte naturligvis som altid rapportere om de væsentligste nyheder, i dagene efter messen

Link

CYKELPORTALEN