CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Extrema er født til ekstreme eventyr og cykelløb Extrema er født til ekstreme eventyr og cykelløb
3T Extrema Italia er en fuldblods race og eventyr gruscykel til de ekstreme eventyr og grusløb... Extrema er født til ekstreme eventyr og cykelløb

3T har altid sat normen for de hurtigste og mest konkurence orienterede gravelbikes. Den legendariske Exploro var den første til at gå ud af det grusspor og snart fulgte alle konkurrenter trop.

Nyeste 3T gruscykel tager gravel/bikepacking til det ekstreme…

Den nye Extrema er en viderudvikling af Racemax Italia og er som 3T selv udtrykker det “Extremely capable for adventure – Extremely fast for racing”

Som vi tidligere har berettet har 3T flyttet al produktion af deres rammer tilbage til Italien, og Extrema er sidste skud på stammen i denne et hundrede procent Made In Italy filosofi.

Hvor standarden idag er 45-50 mm brede dæk giver Extrema den en tand til, nu til hele 57 mm i størrelse 29″ Smtidig har rammen fået triple beslag både på hovedramme og forgaffel.  3T siger at den nye Extrema har fået 3Touring geometry som forener ekstrem race med ekstrem gravel/bikepacking, men med komforten i behold på de lange stræk.

Extrema fås både som komplet cykel i fire udstyrsvarianter eller som et løst rammekit inkl. styr, frempind, saddelpind og stikaksler. Der er fire forskellige farver og størrelser at vælge imellem.  Rammekits fra godt 5.000 Euro mens de komplette cykler ligger mellem 6.700 og 10.500 Euro. Levering er sommeren 2024. Læs og se mere på 3T officielle hjemmeside.

Link

 

 

CYKELPORTALEN