CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3T Cycling løfter allerede nu sløret for to nyheder henvendt til cykel cross folket.  Den første er det nye crosstyr ErgoTerra.  Det bygger på...

3T Cycling løfter allerede nu sløret for to nyheder henvendt til cykel cross folket.  Den første er det nye crosstyr ErgoTerra.  Det bygger på Ergosum landevejsstyret som vi tidligere har testet her på portalen. I modsætning til Ergosum, er det bredere 47 cm og er afrundet for at give bedre albue frigang. Desuden er den nederste bukning vinklet 6 grader udad og bukkeradius er noget mindre.   Den passer på frempinde med 31,8 mm radius.


Efter at UCI har tilladt brug af skivebremser på croscykler, har 3T udviklet Luteus der er en crossforgaffel udelukkende til skrivebremse.
Den passer til den mest udbredte skive diameter på 160 mm.  Venstre gaffelben er forstærket for at modvirke de store kræfter fra skivebremsen. Den er naturligvis udstyret med beslag til caliberen.  Der er indbygget kabelguide  og der er 17 mm frigang hele vejen rundt ved montering af maksimal monterbare 33-622 dæk.  Den kommer med en stilk for montering på den nye standard styrfitting som er 1 1/8 for oven  og 1 /1/2″ for neden.

Begge produkter forventes på markedet i andet kvartal af 2011.  Energy Sport oplyser priser og leveringstidspunkt i Danmark

Link.

CYKELPORTALEN