CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Styrtasker og cykelkurve kender alle, men hvorfor ikke kombinere de to produkter.  Sådan har Taiwanesiske Zixtro tænkt, da de udviklede Robo,  en moderne cykelkurv...


Styrtasker og cykelkurve kender alle, men hvorfor ikke kombinere de to produkter.  Sådan har Taiwanesiske Zixtro tænkt, da de udviklede Robo,  en moderne cykelkurv med tilhørende styrtaske.  De to produkter kan bruges sammen eller hver for sig.

Kurven er i slagfast ASB plastik med to foldbare bærehåndtag.  Beslaget til styret er patenteret og universal anvendelig til styr med en diameter mellem 25,4 og 31,8 mm. Tasken er rumopdelt og med velour beskyttelse indvendig. Den er rumopdelt og der medfølger et regn overslag og en skulderrem.

Det komplette system vejer 1300 gram og kan lastet med op til 3,5 kg.  Dimensionerne for kurven er 20.5x35x18.5 cm

Zixtro blev lanceret på Taipei Cycle Show i 2010 og firmaet har en langsigtet strategi om at etablere sig på bl. a på det europiske marked indenfor 5 år.  Produktprogrammet omfatter alt i tasker og rygsække specielt udviklet til cykelbrug, og der er inkorporeret flere spændende patenterede løsninger i flere af deres produkter, som giver helt ny funktionalitet.
Zixtro hører gerne fra interesserede  danske cykelgrossister og forhandlere.

Link

CYKELPORTALEN