CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Zipp opdaterer deres hjul til fælgbremser Zipp opdaterer deres hjul til fælgbremser
Tre aerodynamiske kendinge fra den legendariske NSW serie er blevet opgraderet. Zipp opdaterer deres hjul til fælgbremser

Selvom skivebremser efterhånden er ved at tage over, er der stadig en stor gruppe af cyklister med fælgbremser som kan drage nytte af den nyeste teknologi.

Arerodynamisk balance har altid været et af det primære paramtere ved Zipp hjulsæt. Zipp’s NSW Serie har siden 2015 defineret niveauet for lav vægt, høj hastighed, kontrol og bremsevene. Med de nye udgaver

  • 303 NSW Carbon Clincher Tubeless (45mm rim depth)
  • 404 NSW Carbon Clincher Tubeless (58mm rim depth)
  • 808 NSW Carbon Clincher Tubeless (82mm rim depth)

har Zipp optimeret fælgen med en indvendig fælgdiameter, til at kunne benytte de stadig mere udbredte “brede” landevejsdæk op til 25 mm, hvilket stadig kan undre en smule da flere af konkurrenter for længst er oppe i 28 mm. Men det er primært begrundet i Zipp videnskabelige tilgang til udvikling og design, og at NSW serien primært er race orienteret.

Ved redaktionnens slutning forelå der ingen oplysninger om pris og leveringstidspunkt for det danske marked. Vi vender tilbage med mere fra Eurobike når hjulene får officiel præsentation.

Link

 

CYKELPORTALEN