CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Yuba Bikes Yuba Bikes
Yuba Munda Electric er en alsidig arbejdshest til storfamilien. Skal der lidt mere krydderi på din dagligdag, er Curry en anden sjov model. Yuba Bikes

Yuba blev grundlagt i 2006 med et klart mål at udbrede cyklen som en transportredskab. Yuba er idag den største producent af transportcykler i USA og det at cykle Yuba er lidt en livstil. Det er ikke så underligt, da mærket har en særlig appel med sine mange lidt aparte designmæssige løsninger.

Yuba ekspanderer i disse år med deres eget europæiske distributionsselskab og lager hvilket gør det lettere og hurtigere at få cyklerne ud til forhandlere og forbrugere.

Med Yuba Mundo Electric er der kommet elektrisk hjælpemotor på en af Yuba mest populære transportcykler. Med dens store og alsidige kapacitet er det ingen sag at transportere op til tre bøn i skole.

Yuba Mundo er lidt af en klassiker. Modellen har været i programmet siden firmaets start. Mundo Electric har fået en Shimano STEPS E8000 centermotor med 500 Wh batteri omdanner den fra en solid arbejdshest til også at være en kvik sprinter i dagligdagen.Cyklen klarer let transport af op til 250 kg, så tre af de små poder er intet problem. For individualister kan cyklen også valgtfrit konfigureres med komponenter og udstyr.

Spicy Curry er en anden sjov model som med sit lille baghjul, giver lav lasthøjde til børn og anden last, kombineret  med det store forhjul bibeholder de gode styre egenskaber fra en almindelig cykel.

Yuba har et righoldigt udvalg af ekstraudstyr til alle deres cykler som gør dine daglige transportopgaver endnu nemmere.

Yuba har henvendt sig, om vi er interesseret i at teste en model. Det vil vi naturligvis gerne,  men kan endnu ikke fortælle hvilken model det bliver, så det bliver sikkert sjovt…

Link

 

CYKELPORTALEN