CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

You may say I`m a dreamer… You may say I`m a dreamer…
Cercle Concept Bike er en usædvanlig cykel, der kan omdannes til et mobilt hjem. You may say I`m a dreamer…

Har du nogensinde set en cykel omdannet til en seng? Et køkken? Eller et skrivebord og køkken ej?  Cercle Concept Bike kan dette plus en hel del mere.  Cyklen er designet af Bernhard Sobotta, der  kom på ideen om en multifunktionscykel i sommeren 2019.

I en interview med Bikecitizens talte han om, hvordan han ville kombinere en ladcykel med en hængekøje. Det var den første tanke i starten af ​​projektet, der med tiden blev den gradvist til Cercle multi-purpose cyklen.

Som tiden gik, blev denne konceptbil mere og mere kompleks. Ud fra et simpelt cykel-cum-hængekøje-design ønskede Bernhard at skabe noget, der passede til enhvers behov: et hjem. Med omkring et års skitsering og arbejde begyndte den første prototype at tage form. Den er lavet af 3 forskellige gamle rustne cykler, alle skåret i to og samlet omkring et fælles design.

Inden længe var cyklen klar til sin første rigtige test på vejen. Holdet bag projektet var i stand til at køre en testtur på 1.000 kilometer og tjekke, om alt fungerer som forventet. De har endda haft Cercle med på både busser og tog, så de kunne bevise, at den passer indenfor de tilladte grænser for medtagning, selvom prototypen er lidt længere end en almindelig cykel.

Det indbyggede senge-stole-bordsæt kan gøre en cykeltur til en behagelig camping tur. Ydermere har Cercle et telt fastgjort til dens struktur, der kan åbnes for at give plads til endnu voksen.

Selvom cyklen stadig er i prototype stadiet planlægger Bernhard  at udvide teltets muligheder til efteråret og i 20222 at tage cyklen med på en tur verden rundt for at samle viden og erfaringer for udvikling af en version 2.0.

You may say I`m a dreamer; but I`m not the only one

  • Se videon her

 

CYKELPORTALEN