CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vi har tidligere berettet om YikeBike som er en helt unik el-cykel.  Ud over at være meget andenledes, end stort set alt andet, er...

Vi har tidligere berettet om YikeBike som er en helt unik el-cykel.  Ud over at være meget andenledes, end stort set alt andet, er den meget kompakt og forholdvis let.
Nu bliver topmodellen i kulfiber suppleret af en model i aluminium og kulfiber hvor vægten ryger en smule op, men tilgengæld bliver prisen næsten halveret.

Ligesom sin storebror er den sammenklappelig og yderst kompakt ved transport. Der fås et hav af ekstra udstyr til YikeBike.  Originalen i kulfiber er stadig verdens letteste med en vægt på 10,9 kg og kan endvidere nu fås i en mængde sprælske farver.

YikeBike er et forbilledlig eksempel på flot funktional design, hvor alt går op i en højere enhed, og det er fortjent blevet belønnet med adskellige internationale priser.

Vi arbejder på at få lov til at låne et eksemplar til en test af denne alternative el-cykel, der er som er skabt til den urbane byrotte, som vil skille sig markant ud i det grå bybilled og samtidig klart signalere ændringer i vore transportformer.

Link

CYKELPORTALEN