CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Waldbrøler GmbH lancerer et nyt og meget epokegørende produkt til cyklisten som altid vil være på den sikre side.  WA-24/7 PreBaKu er et stopanker...

Waldbrøler GmbH lancerer et nyt og meget epokegørende produkt til cyklisten som altid vil være på den sikre side.  WA-24/7 PreBaKu er et stopanker til  montering på alle cykeltyper.  Cykelbranchen har oplevet en stadig stigende specialisering de senere år.  Tidligere var en mountainbike bare en mountainbike men nu om dage skal forbrugeren tage stilling til om det skal være til Enduro, Singlespeed, ScrapeGoating, CrossCountry, TreeHugging, Freeriding, SnowBiking, BermDrifting, Fourcross, GravelRoading, Downhill, EnduranceDaft, Trial, DirtJump, FlatTyring, PumpTrack, StumpCrack, Marathon og All Mountain.

Det er derfor befriende at en producent endelig lancerer et produkt som passer på alle cykeltyper.  Det er jo ikke kun sportscyklister som ofte har behov for at kunne stoppe hurtigt. Også dagligdagscyklister kan med fordel drage nytte af et stopanker i byjunglen.

Vi har et motto for produktet fortæller produktchef  Andreas Humbuk  ” Hurtigere sving og sikker parkering”
Specielt øvede mountainbikere kan drage fordel af produktet. Ved at kaste ankeret ud i sving kan de reducere svingradius med op til 70 % og samtidig køre omkring 30 % hurtigere.

Som tilbehør leveres en udløser til montering på styret for aktivering af  stopankeret under kurvekørsel og parkering.  Prisen bliver omkring de 300 kr. og produktet ventes på markedet den 1. april.

CYKELPORTALEN