CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

woom accelererer i Danmark – vil styrke sin markedsposition for børnecykler woom accelererer i Danmark – vil styrke sin markedsposition for børnecykler
Efter et rekordår i 2022, hvor woom rullede over omsætningstærsklen på mere end 100 millioner euro, er målet nu at styrke sin markedsposition i... woom accelererer i Danmark – vil styrke sin markedsposition for børnecykler

Cykelproducenten woom, der er specialiseret i cykler til børn og unge, intensiverer nu sin indsats i Danmark. Målet er at styrke sin markedsposition inden
for børnecykler i Danmark. I løbet af de sidste 10 år har woom udviklet sig fra at være en af ​​de mest populære og succesrige børnecykelproducenter i Europa til i dag at være repræsenteret i mere end 30 forskellige lande på verdensplan. wooms opskrift på succes er at designe lette og højkvalitetscykler, der er omhyggeligt konstrueret, og hvor hver detalje er skræddersyet til børns proportioner og behov.

woom er markedsleder i Østrig, er i top fem af markedsledende børnecykelbrands i Tyskland og Schweiz og har derudover et stærkt etableret brand i USA. Nu er sigtet rettet mod at investere og styrke positionen på det danske marked.

“Efter rekordåret 2022, hvor vi for første gang nogensinde rundede en omsætning på 100 millioner euro, har vi nu sat ambitiøse mål for i år,” siger Paul Fattinger, CEO hos woom, og fortsætter: “Vi accelererer nu i Danmark og på en række andre europæiske markeder. Vi er i konstant udvikling og innoverer på alle områder – hvilket fortsat er en succesfaktor for os.”

På blot 10 år er woom gået fra at være en lille start-up-virksomhed i en garage i Østrig til at være en stor international virksomhed. I 2021 trillede nummer 500.000 woom-cykel over produktionslinjen, og væksten ser ikke ud til at aftage lige foreløbig. woom blev grundlagt i 2013 af de to fædre Christian Bezdeka og Marcus Ihlenfeld i en garage i Wien. Efter en lang og nyttesløs søgen efter den perfekte cykel til deres børn besluttede de to cykelglade fædre at tage sagen i egen hånd og designe deres egen børnecykel. Med woom-cyklens lette vægt, tidløse design, høje kvalitet og børnespecifik geometri sætter woom-cyklen baren for moderne børnecykler i topkvalitet.

Blandt wooms superlette og innovative cykelsortiment er der alt fra balancecykler til de mindste børn på halvandet år til allround cykler, terræncykler og MTB til børn og unge op til 14 år. At lære nye bevægelser, bevare balancen og samtidig orientere sig i trafikken, er ikke let – især ikke i begyndelsen, hvor man skal lære at cykle. Derfor skal en god børnecykel have så mange sikkerhedsfunktioner som muligt. Under hele designprocessen af ​​en woom-cykel er der tænkt over den mindste detalje, så barnet opnår størst mulig sikkerhed.

Følgende funktioner giver det højeste sikkerhedsniveau, når barnet cykler:

  • Let vægt: woom-cykler er lettere end konventionelle børnecykler. Det gør cyklen nemmere at håndtere og forenkler indlæringsprocessen. woom-cyklens
    aluminiumsstel er op til 40 procent lettere end andre børnecykler. Det afspejler også, at det netop har været en af wooms missioner fra start – at designe og udvikle en børnecykel, der er utrolig let.
  • V-håndbremser: Cyklerne er udstyret med V-håndbremser, som har et håndtag, selv små børnehænder med mindre håndstyrke kan bruge, og dermed undgår den forældede fodbremse. Takket være den markante grønne håndbremse på cyklen kan barnet nemt genkende den. Derudover betyder håndbremsen, at barnet både kan starte og bremse uanset pedalpositionen. I en nødsituation kan barnet derfor reagere hurtigere end med en fodbremse.
  • Funktioner med fokus på sikkerhed: woom-cyklens specialudviklede og fleksible styrefunktion forhindrer styrt forårsaget af overstyring. Denne styrefunktion findes på cykler fra woom ORIGINAL 1 (den mindste balancecykel) og woom ORIGINAL 3 (op til 16-tommer). Alle ORIGINAL-modeller er udstyret med stødbeskyttelse i enderne af styret for at minimere risikoen for skader forårsaget af fald. Den lukkede kædeskærm på de mindste pedalcykler (woom ORIGINAL 2 og woom ORIGINAL 3) holder ikke kun snavset væk – det forhindrer også fingre og bukseben i at blive fanget i kæden. Brede dæk med greb sikrer, at barnet altid har det bedste vejgreb, uanset om barnet cykler på asfalt, grus eller en skovsti. Refleksstriber på dækkets fælge giver synlighed selv i svagt lys. Store platformspedaler giver et godt greb under fødderne, mens den knævenlige frempind uden udragende bolte forhindrer skader.

Om woom
woom er en international cykelproducent specialiseret i cykler til børn og unge med hovedkontor i Klosterneuburg lidt uden for Wien i Østrig. Virksomheden blev grundlagt i 2013 af Christian Bezdeka og Marcus Ihlenfeld, og woom fejrer i år 10 års jubilæum. Siden begyndelsen har woom revolutioneret markedet og sat nye standarder for børnecykler i topkvalitet. De prisvindende cykler har et unikt og tidløst design, hvor cyklens høje sikkerhed og kvalitet, lette vægt og børnespecifik geometri kendetegner woom-cyklerne.
I 2021 trillede nummer 500.000 woom-cykel over produktionslinjen. woom har udviklet sig fra at være en af ​​de mest populære og succesrige børnecykelproducenter i Europa til i dag at være repræsenteret i mere end 30 lande på verdensplan, herunder USA og Asien samt DACH-regionen. I DACH-regionen har woom en top fem placering. woom er markedsleder i Østrig, hvor hver anden nyindkøbt børnecykel er en woom-model – mens det gælder hver
fjerde børnecykel i Tyskland. I 2022 rundede woom en omsætning på mere end 100 millioner euro. woom har omkring 250 ansatte, herunder 170 ansatte i Østrig og 60 ansatte i USA.

Link

CYKELPORTALEN