CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På den netop afholdte cykeludstilling CKM 2011 i Vejle, havde vi lejlighed til at få en snak med Mads Egebjerg, der  er udnævnt til...


På den netop afholdte cykeludstilling CKM 2011 i Vejle, havde vi lejlighed til at få en snak med Mads Egebjerg, der  er udnævnt til Account Manager for Winora Danmark.  For danske forhandlere og forbrugere er Winora nok ikke så bekendt, men Winora er i Tyskland blandt de to største cykelgrossister.   Nu er det blevet Skandinaviens tur og i første omgang Danmark, som skal have glæde af  Winora gruppens omfattende produktprogram, og ikke mindst, store lagerkapacitet og leveringssikkerhed.  Noget som specielt de små cykelforhandlere kan se frem til, da de pludselig får adgang til stort set alt i reservedele, som leveres direkte fra Winora centrallager i Schweinfurt indenfor 48 timer.

Som cykelentusiast er det et rent slaraffenland at bladre igennem det 1400 siders varekatalog, med mere end 12.000 varenumre. Her er alt hvad en cykelforhandler og cyklist har brug for, bekvemt samlet på et sted.

Men nu er Winora Group heller ikke en hr.  hvem som helst. De er en del af den store hollandske Accell Group som bl. a   tæller store europæiske cykellokomotiver som Batavus, Koga, Lapierre og Haibike.  Så der står en stor og pengestærk organisation bag ved, noget der vil komme de danske cykelhandlerne tilgode i form af support og ikke mindst leveringssikkerhed.

Winora Group har hovedsæde i den tyske by Schweinfurt. Firmaer har aner mere end 125  år tilbage.  I 2001 gik de sammen med


Haibike
Ud over det omfattende tilbehørsprogram er det tyske kultmærke Haibike et af de produkter  Winora vil introducere på det danske marked. Haibike en en ung tysk komet indenfor cykelbranchen. Eventyret startede i 1996
hvor Susanne og Felix Puello etablerer  Haibike i Schweinfurt.  I 1999 bliver den første 4-link fuldtafjedrede mountainbike lanceret.
I 2005 var Haibike blandt de første til at introducere et “CUSTOM MADE” modul design til mountainbikes og racercykler.  Samme år kom Hailbikes første kulfiber mountaibike som straks fik fine anmeldelser.
2010 er året hvor  Hailbike lancerer verdens letteste alllround MTB ramme på markedet. Samme år lancerer de også deres første elektriske MTB cykel.  Haibike er inde i en succesbølge i øjeblikket og blev på Eurobike belønnet med hele to Eurobike Awards. For nylig har de fået yderligere to priser på den prestige fulde IF Produkt Design Award 2012. Det som kendetegner Haibike er cykler som teknologisk er med helt fremme og det gælder indenfor alle områder lige fra Racercykler og mountainbikes til dagligdags og elcykler.

Vi vender tilbage i det nye år med flere omtaler og test af produkter fra Haibike.

Link

 

CYKELPORTALEN