CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Wide Path Camper Wide Path Camper
Fast tag over hovedet er ikke længere forbeholdt de traditionelle bilcampister. Nu kan du få samme komfort med en ny spændende dansk udviklet foldbar... Wide Path Camper

Widepathcamper03

Ideen om en cykelcampingvogn er langfra ny, men hidtil har de fleste forsøg været kendetegnenede ved at være meget store og tunge. Det satte Mads Johansen sig for at ændre på.  Han har helt fra bunden udviklet og konstrueret en cykel campingvogn som for at den kan overholde lovens krav til størrelsen, er gjort foldbar.

Widepathcamper04

Selve vognen er konstrueret i glasfiber og kan i sammenfoldet tilstand rumme alt udstyr til to personer. Den vejer 45 kg og kommer til at koste omkring kr. 15.000,-    Ligesom sine større autocamper søskende, er den udstyret med sofagruppe og bord til to personer som kan klappes sammen og laves om til en komfortabel dobbeltseng for natten.  Det tager godt to minutter at folde vognen sammen og spænde den efter cyklen med et standard weber beslag som vi kender fra børne- og transportanhængere.

Widepathcamper01

Wide Path Camper kan allerede nu bestilles. Men har også mulighed for at leje den og prøve kræfter med cykel campinglivet inden man evt. beslutter sig for at købe egen vogn.

Link

 

CYKELPORTALEN