CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Filmen “We loves bikes”, der er lavet for at promovere årets landevejs-VM i Danmark, har torsdag fået prisen “Das Goldene Stadttor” i Berlin. Filmen,...

Filmen “We loves bikes”, der er lavet for at promovere årets landevejs-VM i Danmark, har torsdag fået prisen “Das Goldene Stadttor” i Berlin.

Filmen, der havde premiere ved sidste års VM i Melbourne, handler om en ung mand, der er så besat af cykler, at han krammer alle de cyklister, han møder. Man følger i filmen den glade unge mand en hel dag og får et kærligt og humorfyldt snapshot af afslappet hverdagsliv og en cykelkultur med transportable kaffe- og smoothiebarer, Christianiacykler med børn og træer i, mountainbikes blandt kronhjorte i Dyrehaven og andre overraskende situationer.

Underdirektør i Wonderful Copenhagen, Martin Bender, understreger betydningen af den store synlighed, det giver at få en pris på verdens største turistmesse. Han udtaler: ”Den skærpede konkurrence på turistområdet betyder, at alle destinationer kæmper om positiv opmærksomhed. Vi arbejder fokuseret på at brande hovedstaden som førende cykeldestination og skabe synlighed om København via events og dermed tiltrække endnu flere events.”

”Filmen er uhøjtidelig, viser åbenhed, kærlighed og en miljørigtig transportform. Filmen appellerer på den måde til den intelligente og moderne storbyborger, som rejser meget, både privat og i forretningsøjemed”.

“We love bikes” er produceret af Wonderfuld Copenhagen i samarbejde med Danmarks Cykle Union og Sport Events Denmark, og er finansieret af Fonden for markedsføring af Danmark under Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Filmen ligger på Youtube og har allerede opnået kultstatus blandt cykelentusiaster fra hele verden, som på bedste virale vis har kommenteret og spredt filmen ud på andre sites. Prisen kom i kategorien Events.

Link.

CYKELPORTALEN