CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På den netop afsluttede Interbike cykeludstilling i USA var der nyt cykelmærke som vakte vores opmærksomhed i vrimlen af ens udseende og designede landevejscykler....


På den netop afsluttede Interbike cykeludstilling i USA var der nyt cykelmærke som vakte vores opmærksomhed i vrimlen af ens udseende og designede landevejscykler.

Vologi er udviklet specielt til udholdenhedscyklister som cykler langt og længe. Kombinationen af de bedste genskaber fra en landevejscykel, aerodynamik, kulfiber teknologi og letvægtskomponenter og kombinere dem til en enhed.


Volagi™: udtales vol∙a∙gee  og er Latin “viljen til at gå”.  bag cykelfirmaet Volagi Bicycles ståt Robert Choi og  Barley Forsman, som begge har en stor passion for cykling. I slutningen af firserne revolutionerede Choi cykelverdenen med lanceringen af LED sikkerhedslyset VistaLite.
De har også været med helt fremme i marathon cykelløb som det 1200 km Paris-Brest-Paris og Race Across America.

Det som først og fremmset gør Volagi specil er den måde saddelrør og bagstag er udformet på. For at give en hvis fleksibiltet er saddelrøret før igennem så selve hovedrammen får en bueformet udformning som virker som en slags fjeder. Dette er medvirkende til at cyklen er så behagelig at cykle på.

En anden ting som adskiller den er montering af skivebremser.  Selve designet er noget af det smukkeste jeg endnu har set. Cyklen fremstår meget organisk i sin fremtoning og samtidg let selvom der benyttes stort dimensinerede kulfiberrør.

Lad os håbe at en fremsynet dansk cykeldistributør vil tage cyklen til Danmark.

Link

CYKELPORTALEN