CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Visionær Hollandsk E-trike Visionær Hollandsk E-trike
LEF lover op til 100 km rækkevidde helt uden pedalhjælp, i en komfortabel lukket kabine. Visionær Hollandsk E-trike

El-cykel salget boomer overalt i Europa, men hånden på hjertet, er det nok de færreste der har lyst til at skifte en varm bil- eller bustur ud med en cykeltur en råkold februar måned, specielt på vores breddegrader.

LEF EV Mobility er en hollandsk udviklet e-Trike med en rækkevidde op til 100 km helt uden at du behøver at bruge benene. Der findes lignende løsninger på markedet, men LEF er den første e-Trike hvor du ikke behøver at supplere med din egen pedalkraft.

Den største hindring for de fleste, for at få dem til at opgive bilen, er at de nu skal sidde ude, eksponeret for vejrligets luner.  Med LEF kan du sidde komfortabelt indendøre i en opvarmet kabine ,der tilmed har et bagagerum bag føreren på 50 liter der kan rumme dine  kontorting og indkøb.

LEF er en intelligent elcykel hybrid, der både kan fungere som pedaldrevet  Pedelec eller  ren trottle styret  e-Trike. Den har afviserblink, sidespejle og lyssystem.

Med en længde på godt to meter og en bredde på 70 cm og en højde på en meter, er den let at komme rundt med. Den har to trækkende baghjul og et styrende forhjul. Den vejer 90 kg og kan laste op til 200 kg.

Prisen for basismodellen er godt kr. 35.000,-

Link

 

 

CYKELPORTALEN