CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  Cykel drikkeflasken og dens tilhørende flaskeholder, har i modsætning til stort set alt andet på cyklen, ikke undergået de helt store forandringer.  Og...

 

Cykel drikkeflasken og dens tilhørende flaskeholder, har i modsætning til stort set alt andet på cyklen, ikke undergået de helt store forandringer.  Og ud fra et forbrugersynspunkt har det naturligvis sine fordele at alle producenter er enige om at opretholde den samme standard for flasker og flaskeholdere. Men det skal nu ikke afholde nogen for at tænke nyt.

Vincero Design er kommet op med et patenteret system som holder flasken påplads ved hjælp af en magnet.  Ud over designet giver det også fordel iform af en lettere adgang til flasken specielt under kørsel.
Holderen Edge 16 monteres i hullerne til falskebeslaget. Den vejer kun 16 gram.  I første omgang udbyder Vincere to flasker en stor og mellem model som til forveksling ligner de helt almindelige flasker bortset fra den lille udfræsing og magneten som passer i Egde 16 holderen. Senere kommer en aero flaske. Produkterne kan bestilles på Vinceros hjemmeside og er sammenlignet med almindelige flasker og flaskeholdere meget konkurrancedygtige.    Vi vender tilbage med en test af systemet i løbet af kort tid.

Link

CYKELPORTALEN