CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

vi tester to forskellige hjulsæt… vi tester to forskellige hjulsæt…
Hvad har innovative Califoniske Spinergy tilfælles med cykelhjulets Grand Old Man Mavic... vi tester to forskellige hjulsæt…

To hjulsæt – to prisklasser – to temperementer – og to teknologier.  Vi tester i øjeblikket to hjulsæt fra henholdvis Mavic og Spinergy.

Franske Mavic er cykelhjulets. Grand Old Man, som i mere end en menneskealder med sin karakteristiske gule farve har været synlig på alle de mest betydende professionelle cykelløb, naturligvis ikke mindst Tour de France.

Mavic Aksium Elite UST Disc er den franske producents entry hjulsæt til skivebremser og tubeless teknologi. De sælges som kit med et sæt Mavic Yksion Pro UST dæk og medfølgende Tubeless forseglingsvæske, så du forholdsvis let og til en attraktiv pris, vil kunne køre tubeless landevej.

Spinergy er historisk set, et meget yngre firma, grundlagt i 1990 i Californien.  Cykelsportsfans husker måske deres Rev-X fire egers hjul som Super Mario (Chipollini) gjorde berømte da han gjorde sin entry i Giro d’Italia på en lyserød Cannondale med lyserøde Rev-X hjul. Spinergy bruger som en af få ikke massive ståleger, men derimod deres patenterede bøjelige PBO eger, der er sammensat af mere end 30.000 enkelt fibre.  Vi tester deres nye 650B hjulsæt på kun godt 1.400 gram.

Du kan læse hvad vi syntes om Mavic hjulsættet i starten af næste uge, mens vi endnu venter på en spændende ny ramme at sætte Spinergy hjulsættet på for at se om de gør nogen forskel som offroad/gravel hjulsæt,  så stay tuned…

Mavic distribueres i Danmark af Bike Toyz mens  Spinergy distribueres af JuhlCycling Nordic.

Link

CYKELPORTALEN