CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens skøreste cykelløb Verdens skøreste cykelløb
Efter fem års pause vender verdensmesterskabet for Brompton cyklister tilbage til London Verdens skøreste cykelløb

 

Vel nok verdens mest aparte cykelløb, Brompton World Championships (BWC), vender tilbage til London efter fem års pause.  Verdensmesterskabet  for Brompton folde cyklister har gennem årene været afholdt i mange forskellige byer, senest i Singapore.

Brompton World Championships 22 – 23 juni 2024

Endelig er BWC tilbage i Bromptons hjemby London, forklarer Bromptons globale marketingchef Shelly Pearce. Begivenheden repræsenterer alt, hvad der er Brompton, fra fremvisning af vores unikke produktdesign til fejring af vores fællesskab. Vi ser frem til at byde alle velkommen til dette års event og introducere nytilkomne til Bromptons verden.

I modsætning til traditionelle cykelløb er de løb, som den verdensberømte foldecykelproducent arrangerer, et ikonisk cykelspektakel med en forskel. For eksempel bliver deltagerne bedt om at vælge en særlig usædvanlig stil, når de vælger deres tøj. Derefter sætter de sig på sadlen af en Brompton-foldecykel og gennemfører en rute, der er specielt designet til lejligheden.

I år vender Via Criterium tilbage som en del af londoncyclefestival med et omfattende program i weekenden 21.-23. juni,« siger Michael Sodeau, administrerende direktør- Her er konkurrencer for alle cyklister, fra ungdomsløb til eliteløb for mænd og kvinder. Vi er glade for, at Brompton World Championships også vil være der, og vi kan ikke vente med at se ryttere fra hele verden konkurrere i hjertet af Kings Cross.«

Yderligere oplysninger om begivenheden og tilmelding findes på:

 

CYKELPORTALEN