CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens sjoveste cykelløb Verdens sjoveste cykelløb
Det eneste der kræves er en Brompton foldecykel, et aflagt jakkesæt, en god portion selvironi og højt humør. Verdens sjoveste cykelløb

 

Vores engelske broderfolk har en helt særlig evne til selvironi og sjov og ballade. Det har folkene bag den ikoniske foldecykel Brompton forstået at udnytte på forbilledlig vis, ved afholdelse af deres Brompton Word Championship. Hvad der startede som en ren engelsk event har udviklet sig til også at foregå i mange andre lande heriblandt Danmark. Den 1 august var det så 10 gang i England.

BWC2015-winners

Hele 450 festklædte og farverige cyklister var mødt op på deres små cykler fra hele 15 lande, for at dyste i tre disipliner. Blandt mændene var engelske Mark Emsley hurtigst til at gennemføre de 8 runder i tiden 26 min 45 sek. Der var tæt løb blandt de hurtigste. Danske Yoann Baudin kom ind på en 13 plads kun 2 sekunder efter.  Blandt kvinderne var det engelske Isabelle Hasti der vandt i tiden 28 min 49 sek. Danske Christine Wenneberg fik en fornem 6 plads.

Herudover var der en veteranklasse og en klasse for hold.  Der blev også dystet om bedste påklædning og gimicks.

BWC2015-winner

For at fejre jubilæet udlodder Brompton 10 cykler over de næste 10 uger. Det eneste du skal gøre for at deltage er at sammensætte din drømme Bromie, gemme den og oprette en profil, så deltager du i konkurrencen over de næste 10 uger.  Tilmeld dig her.

Link

CYKELPORTALEN