CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens første fuldautomatiske opmålingssystem Verdens første fuldautomatiske opmålingssystem
ID Match udregner ved hjælp af 3D målinger og data fra mere end 200 cykelproducenter den for dig bedste opsætning. Verdens første fuldautomatiske opmålingssystem

ID Match BikeLab er en italiensk producent af et ny bikefitting system, der måler cyklisten biomekanik ved hjælp af en avanceret 3D scanning. Systemet er fuldautomatisk og derfor ikke i samme grad sårbar mod Human Error.

Ifølge firmaet er ID Match den første tre dimansionale biomekaniske software baseret på lang tids muskel elektromygrafisk analyser.

Fordi systemet er fuldautomatisk stilles der ikke i samme grad krav til operatørens kunnen og erfaring. Alle data opsamles af en række kameraer og forskellige bevægelsessensorer og ud fra analysen kommer systemet med anbefalinger til saddelstørrelse, styr, krank og klampe positioner.

For at eliminere Human Error opererer systemet med en historik og data fra mere end 200 cykelmærker. Ud fra cyklistens egne bemærkninger kommer den også med anbefalinger til hvordan man kan justere sig ud af gener.

Link

 

CYKELPORTALEN